TopicOccasion.Label.Main

Organiseer en boek uw Black Tie-evenementen

Zoek nu om te zien wat er beschikbaar is om online te boeken voor Black Tie-evenementen

Evendo heeft 14 ervaringen en producten om uit te kiezen voor Black Tie-evenementen.

Vind alles wat u nodig heeft voor uw evenement of feest

  • Werknemers motivatie
  • Welzijn van werknemers
  • Kantoorfeesten
  • Productlanceringen
  • Teambinding
  • Zakelijke vergaderingen
  • Teambuilding
  • Werknemerstraining
  • Bedrijfskerstfeesten

Over Black Tie-evenementen

Hvis du overvejer at organisere et Black-Tie-arrangement, er der mange elementer, du skal overveje. Disse formelle begivenheder afholdes generelt om aftenen, og det er vigtigt at sikre, at dine gæster forstår påklædningskode og etikette.

Overvej for det første et sted, der er egnet til din fest og har den korrekte stil. Mange black-tie-arrangementer afholdes i festlokaler og store lokaler på hoteller. Arrangementets formalitet betyder, at du måske vil overveje at leje transport for at sikre, at dine gæster ankommer med stil, især hvis du alle forlader arbejdspladsen på samme tid.

Informer din, når du sender dine invitationer ud gæster i dresscode. Traditionelt set bør mænd bære smoking (eller middagsdragt) og slips; og kvinder bør bære en kjole i gulvlængde.

Mange virksomheder ansætter hår- og make-up stylister til at deltage på arbejdspladsen for at sikre, at medarbejderne ser bedst ud til arrangementet. Medarbejderne vil sætte pris på, at opmærksomhed på detaljer for at matche deres bedste outfits.

Underholdning kan leveres med levende musik, når dine gæster deltager i festen, og måske nogle cirkusunderholdere til at arbejde i rummet, når feststemningen bygger op. DJ'er kan hyres for at sikre, at festen fortsætter langt ud på natten.

Se efter catering, der passer til din feststil og gæstenummer. Fine dining og et siddende måltid er perfekte til formelle arrangementer, men du kan overveje en buffet til større antal events. Din black-tie-begivenhed kan forstærkes ved at hyre en fototand eller fotograf til at fange alle de vidunderlige minder.

For at sikre, at dit Black-Tie-arrangement er en kæmpe succes, har Evendo skabt en række af de bedste entertainere , spillesteder og tjenester til enhver lejlighed.

Meer ideeën voor Black Tie-evenementen

Ontvang het laatste nieuws van Evendo

Mis geen nieuws en geweldige aanbiedingen

Adres
Evendo Europe LtdRegnr:122865351 Canada Square, 37th Floor, Canary WharfLondon, E14 5AAUnited Kingdom
Neem contact op
+44 203 026 1075info.be@evendo.com
Betaalmethodes
De gangbare creditcards worden geaccepteerdEr kunnen creditcardkosten van toepassing zijn